Voksenkurs

Det er aldri for sent å lære og svømme! Vi tilbyr svømmekurs for voksne på begynner- og videregående nivå, samt eget kvinnekurs. Du må ha fylt 18 år for å delta på voksenkurs.

Voksen nybegynner
Kurset er egnet for voksne som ønsker å lære å svømme. Det er ingen krav om forkunnskaper for å delta på dette kurset. Deltakeren må ha fylt 18 år. Vi starter med å bli komfortable på grunt vann, arbeider videre med flyting, linjeholdning og gli før vi går videre til beinspark og tilvenning på dypt vann. Det er inntil 5 deltakere per instruktør. Kurset går en dag i uken over 9 uker og varer 45 minutter. Vi har voksen nybegynner på Nordtvet bad.
Pris: 2450kr

Voksen videregående
Kurset er egnet for viderekomne svømmere som er trygge i vann og kan svømme minimum 50 meter sammenhengende uavhengig av art. Deltakeren må ha fylt 18 år. Deltakerne vil få en intro til crawl og rygg, og lære bedre teknikk innen begge grener. Her lærer du også vendinger og stupeteknikk. Det er inntil 5 deltakere per instruktør. Kurset går en dag i uken over 9 uker og varer 45 minutter. Vi har voksen videregående på Nordtvet bad.
Pris: 2450kr

Kvinnekurs
Kurset er egnet for de som ønsker å lære og svømme. Kurset vil foregå i lukket lokale kun åpent for kvinnelige deltakere og vil ledes utelukkende av kvinnelige instruktører. Det er inntil 5 deltakere per instruktør. Vi har god plass i bassenget og deler opp kurset etter nivå. For å delta er det ingen krav til forkunnskaper, men deltaker må ha fylt 18 år. Kurset varer 45 minutter, og går en dag i uken over 9 uker. Vi har kvinnekurs på Linderud skolebad.
Pris: 2450kr
Nytt kurs begynner i november, meld deg på venteliste, så får du info straks vi åpner plassene.