Voksenkurs

Det er aldri for sent å lære og svømme! Vi tilbyr svømmekurs for voksne på begynner- og videregående nivå, samt eget kvinnekurs. Du må ha fylt 18 år for å delta på voksenkurs. Svømmekursene for voksen går over en periode på 8-10 uker, 45 min per gang. Dersom du ønsker å fortsette etter endt kurs, melder du deg på på nytt.

Voksenkursene betales med nettbetaling når du melder deg på.

Pris
Prisen vil variere etter antall kursdager og ligger på mellom 2200kr og 2500kr. Du kan se pris for hvert enkelt kurs under «kursinfo» på tryggivann.no.

Ventelister
Når du står på venteliste for voksenkurs, vil det si at du får tilsendt mail når vi åpner et nytt tilbud. Deretter er det førstemann til mølla for å sikre seg en kursplass. 

Våre voksenkurs

Voksen nybegynner
Kurset er egnet for voksne som ønsker å lære å svømme. Det er ingen krav om forkunnskaper for å delta på dette kurset. Vi starter med å bli komfortable på grunt vann, arbeider videre med flyting, linjeholdning og gli før vi går videre til beinspark og tilvenning på dypt vann. Det er inntil 5 deltakere per instruktør og vi deler inn gruppa etter nivå. Vi arrangerer voksen nybegynner på Nordtvet bad.

Voksen videregående
Kurset er egnet for viderekomne svømmere som er trygge i vann og kan svømme minimum 50 meter sammenhengende uavhengig av art. Deltakerne vil få en intro til crawl og rygg, og lære bedre teknikk innen begge grener. Her lærer du også vendinger og stupeteknikk. Det er inntil 5 deltakere per instruktør og vi deler inn gruppa etter nivå. Vi arrangerer voksen videregående på Nordtvet bad.

Kvinnekurs
Kurset er egnet for de som ønsker å lære og svømme. Kurset vil foregå i lukket lokale kun åpent for kvinnelige deltakere og vil ledes utelukkende av kvinnelige instruktører. Det er inntil 5 deltakere per instruktør og vi deler inn gruppa etter nivå. For å delta er det ingen krav til forkunnskaper. Vi arrangerer kvinnekurs på Linderud bad og Furuset bad.