Våre bassenger

Nordtvet bad
Et eldre bad som er godt vedlikeholdt med god tribuneplass og lyse trivelige lokaler. Kursene går ofte i hallens ordinære åpningstid og vi deler badet med andre brukergrupper. Foresatte, søsken og eller kursdeltakere som ønsker å bade i publikumstiden kan løse egen billett. Foresatte som ønsker å sitte inne i hallen og følge undervisningen fra tribunen betaler 10 kr for tribunebillett i badets åpningstider (man-lør).

Adresse: Gårdsveien 4, 0952 Oslo.

Nordtvet bad

Linderud bad
Et hyggelig basseng på 16x8m som ligger rett ved Linderud T-banestasjon. I kurstiden er vi eneste bruker. Hallen er liten, derfor har vi begrensninger på en foresatt pr. kursdeltaker og ikke søsken inne i selve svømmehallen.

Adresse: Statsråd Mathiesensvei 25, 0954 Oslo.

Linderud bad

Romsås bad
Romsås bad ligger i 1. etasje på Romsås senter, en heistur opp fra Romsås T-banestasjon. Det nyoppussede badet har lyse og trivelige lokaler med et 25m langt basseng med 4 baner. Vi bruker den blå døra på venstre side av de store glassrutene som inngangsdør, se bildet under.

Adresse: Romsås Senter 1, 0970 Oslo.

Romsås bad

Furuset bad
Furuset bad ligger i underetasjen på Furuset senter i etasje U2. Badet har et grunt 10-meters basseng, og et 25-meters basseng med 5 baner.

Adresse: Trygve Lies Plass, 1 1051 Oslo.