Ungdom 11-16 år

SK Speed tilbyr svømmekurs for ungdom på 3 nivåer:

Ungdom 1
Dette er et nybegynnerkurs uten krav til forkunnskaper.

Kursets mål vil være å bli trygg på grunt vann, bli komfortabel med å ha hodet under vann og dykke, lære å flyte på mage og rygg i linje, samt dreie fra mage til rygg i linje.
Kurset varer 45 minutter og går over 9 kursdager.
Pris: 1850kr

Ungdom 2
Dette er et kurs som passer for de som har erfaring med å være i vann, og som er komfortable med å ha hodet under vann/dykke og som allerede har lært å flyte med god linjeholdning på mage og rygg.

Kursets mål vil være å lære å skape fremdrift ved hjelp av beinspark på mage og rygg, bli trygg på dypt vann, grovkoordinert crawl med pusteteknikk, grovkoordinert rygg og stup.
Kurset varer 45 minutter og går over 9 kursdager.
Pris: 1850k

Ungdom 3
Dette er et kurs som passer de som allerede er svømmedyktige og som ønsker å lære mer teknikk og forskjellige svømmearter. For å delta på kurset må deltakeren være trygg på dypt vann og må kunne grovkoordinert crawl med pust, samt grovkoordinert rygg.

Kursets mål vil være å lære finkoordinert crawl og rygg, saltovending, åpen vending, grovkoordinert bryst og grovkoordinert butterfly.
Kurset varer 45 minutter og går over 9 kursdager.
Pris: 1850kr

Veien videre
Når man har bestått alle delmålene på Ungdom 3, er det mulig å fortsette med svømming som idrett i klubbens Sprint-gruppe, forutsatt at det er plass i gruppa.