Ungdom 11-17 år

Svømmekursene for ungdom går over ulike periode vanligvis 8-10 uker, 45 – 60 min per kursdag. I slutten av kursperioden får alle deltakere en kort skriftlig tilbakemelding på progresjonen, denne kan du se når du logger deg på din bruker på tryggivann.no.
Dersom du ønsker å fortsette etter endt kurs, melder du deg på på nytt.

Ungdomskursene betales med nettbetaling når du melder deg på. 

Pris
Prisen vil variere etter antall kursdager og lengde

Ventelister
Når du står på venteliste for ungdomskurs, vil det si at du får tilsendt mail når vi åpner et nytt tilbud. Deretter er det førstemann til mølla for å sikre seg en kursplass. 

 

Våre ungdomskurs

Ungdom 1
Dette er et nybegynnerkurs uten krav til forkunnskaper.

Kursets mål vil være å bli trygg på grunt vann, bli komfortabel med å ha hodet under vann og dykke, lære å flyte på mage og rygg i linje, samt dreie fra mage til rygg i linje.

Ungdom 2
Dette er et kurs som passer for de som har erfaring med å være i vann, og som er komfortable med å ha hodet under vann/dykke og som allerede har lært å flyte med god linjeholdning på mage og rygg.

Kursets mål vil være å lære å skape fremdrift ved hjelp av beinspark på mage og rygg, bli trygg på dypt vann, grovkoordinert crawl med pusteteknikk, grovkoordinert rygg og stup.

Ungdom 3
Dette er et kurs som passer de som allerede er svømmedyktige og som ønsker å lære mer teknikk og forskjellige svømmearter. For å delta på kurset må deltakeren være trygg på dypt vann og må kunne grovkoordinert crawl med pust, samt grovkoordinert rygg.

Kursets mål vil være å lære finkoordinert crawl og rygg, saltovending, åpen vending, grovkoordinert bryst og grovkoordinert butterfly.

Veien videre
Når man har bestått alle delmålene på Ungdom 3, er det mulig å fortsette med svømming som idrett i klubbens T-gruppe, forutsatt at det er plass i gruppa.