SVØMMEKURS

SK Speed er tilknyttet Norges Svømmeforbund og følger en opplæringsmodell som ligger under Norges Svømmeskole. Vi tilbyr svømmekurs på grunnleggende og videregående nivå for barn, ungdom og voksne. Vi har en pedagogisk tilnærming i opplæringen og starter med vanntilvenning, flyting, fremdrift og tilvenning på dypt vann, og går videre til grovkoordinert rygg og crawl med rytmisk pust. Vi arbeider med små grupper på inntil 5 barn per instruktør på kursene vann-selunge, og inntil 6 barn per instruktør på sel-hai, for å sikre tett oppfølging og høy kvalitet på kursene våre.

PÅMELDINGEN TIL NESTE KURSRUNDE ER ÅPEN
Onsdager på Sinsen skolebad, 10. oktober
Lørdager på Romsås bad, 3. november
Mandager på Linderud skolebad, 5. november
Tirsdager på Nordtvet bad, 6. november
Onsdager på Linderud skolebad, 7. november
Torsdager på Nordtvet bad, 8. november
Fredager på Romsås bad, 9. november
Søndager på Nordtvet bad, 11. november
Søndager på Linderud skolebad, 11. november
Lørdager på Nordtvet bad, 17. november

Neste kursrunde starter i oktober/november. Dersom du melder deg på venteliste vil du få beskjed på mail straks vi åpner kursplassene. Oppstartsdatoer kommer.

Skal du melde deg selv eller barnet ditt på svømmekurs? Her er påmeldingen.
Her finner du enkelt ut hvilket nivå som passer ditt barn.
Her kan du lese mer om voksenkurs og melde deg på venteliste.

Skal du melde på deg selv eller barnet ditt må du først registrere dere som bruker på kursportalen Tryggivann. Det gjør du her.
Foresatte som skal melde på barna sine anbefales å se veiledningen når de lager bruker.
VEILEDNING TIL TRYGGIVANN
Alle deltakere, uansett alder, skal registreres med fødselsdato.

Du kan allerede nå melde deg på venteliste, da vil du få tilbud om plass via mail straks det åpner seg en mulighet.
Vi anbefaler alle å:
– Registrere telefonnummer. Da er det enkelt for oss å nå deg dersom noe skulle skje, eller dersom en dag skulle bli avlyst.
– Ikke reservere seg fra massemail. Da vil du ikke motta viktig info på mail sendt fra Tryggivann.

Priser
Vann, hval, skilpadde, pingvin og selunge 1550kr, 30 minutter, 1 dag i uken over 9 uker.
Sel og sjøløve 1850kr, 45 minutter, 1 dag  i uken over 9 uker.
Tilrettelagt for barn med CP, 1550kr, 30 minutter, 1 dag i uken over 9 uker.
Ungdom 1, 2 og 3, 1850kr, 45 minutter, 1 dag i uken over 9 uker.
Delfin og hai 2950kr, 1 time, 1 dag i uken over et halvt år.
Voksen nybegynner 980kr, 45 minutter, 1 dag i uken over 4 uker.
Voksen videregående 980kr, 45 minutter, 1 dag i uken over 4 uker.
Kvinnekurs 2450kr, 45 miutter, 1 dag i uken over 9 uker.
Medlemskontingent på kr 200 kommer i tillegg og betales ved første kurspåmelding hvert kalenderår.

Instruktører
Alle våre instruktører blir utdannet gjennom instruktørutdanningstilbudet fra NSF. Mange av dem er også tidligere svømmere. Instruktørene er pålagt å ta årlig livredningsprøve og å levere politiattest.

Dager det ikke er kurs
Siste kursdag før jul 2018 er 21. desember.
Følgende dager er det ikke kurs:
– 29.09-05.10 gjelder alle bad da det er høstferie
– 03.11 på Nordtvet
– 04.11 på Nordtvet
*Du finner også alle kursdatoene for kurset ditt på «min side» når du logger inn på tryggivann.no

Våre bassenger
Nordtvet bad

Et eldre bad som er godt vedlikeholdt med god tribuneplass og lyse
trivelige lokaler. Kursene går ofte i hallens ordinære åpningstid og vi
deler badet med andre brukergrupper. Foresatte, søsken og eller
kursdeltakere som ønsker å bade i publikumstiden kan løse egen billett. Foresatte som ønsker å sitte inne i hallen og følge undervisningen fra tribunen betaler 10 kr for tribunebillett i badets åpningstider. Nordtvet bad ligger i Gårdsveien 4, 0952 Oslo, rett ved Grorud Samfunnshus.

Linderud skolebad
Et hyggelig basseng på 16x8m som ligger rett ved Linderud T-banestasjon. I kurstiden er vi eneste bruker. Hallen er liten, derfor har vi begrensninger på en foresatt pr. kursdeltaker og ikke søsken inne i selve svømmehallen. På Linderud er det ikke mulig å bade utover kurstiden. Linderud bad ligger i Statsråd Mathiesensvei 25, 0954 Oslo.

Romsås bad
Romsås bad ligger i 1. etasje på Romsås senter, en heistur opp fra Romsås T-banestasjon. Det nyoppussede badet har lyse og trivelige lokaler med et 25m langt basseng med 4 baner.

Sinsen skolebad
Et basseng på 16x8m i lyse og fine lokaler på Sinsen skole. Ta T-banen til Sinsen eller buss til Sinsen T, det tar bare et par minutter å gå herfra til skolen.

KONTAKT KURSAVDELINGEN
Svømmeskoleansvarlig: Nora Øverås