LÆR Å SVØMME

Oppstart høsten 2021
Vi venter for øyeblikket på bassengtider fra kommunen. Vi jobber på spreng for å legge kabalen og alle medlemmer vil få videre info om høst-sesongen så snart som mulig. Vi gleder oss til høstens aktiviteter! I mellomtiden er det mulig for nye medlemmer å melde seg på venteliste.

Basseng og COVID-19
OBS! Grunnet COVID-19 kan ikke foresatte være med inn i anlegget. Klubben har satt på ekstra personell som tar imot deltakerne i døra, og følger dem til/fra kursene sine. Vi minner om de øvrige reglene for COVID-19. Deltakere som har symptomer kan ikke møte opp til kurs. Vi forholder oss hele tiden til helsemyndighetenes råd om smittevern. Vennligst hold minst 1 meter avstand fra hverandre også ved levering/henting. Vi ber også alle om å holde seg orientert i dagens situasjon ved å følge med i mediene, samt våre egne oppdateringer som løpende publiseres ut på denne siden. Dersom ditt barn skulle være uheldig og teste positivt på en corona-test og har møtt opp på kurs, ber vi deg informere oss om dette snarest på kurs@sk-speed.no.

Vi ber deg kontrollere at du har registrert riktig kontaktinfo på din egen- og barnets profil. 

Vi har et tett program og smittevernregler fra bassengeier å følge, derfor er det viktig at alle møter opp i tide og er utenfor inngangsdøren senest 15 minutter før kurset starter, og er klare utenfor for å hente senest 15 minutter etter kurset slutter. Dette da instruktørene skal ha tid til å få alle deltakerne med seg gjennom garderobene og inn til hallen før kurset starter.

Påmelding
Meld deg på venteliste for å få tilsendt tilbud straks vi har ledig plass.

Les mer om våre kursnivåer
Her finner du nyttig info om hvert kursnivå.

Finn riktig nivå for ditt barn
Lurer du på hvilket nivå du skal melde barnet ditt på? Bruk nivåvelger’n.

Kontinuerlige svømmekurs – Ledige plasser hver måned
Våre svømmekurs for barn er kontinuerlige. Det vil si at du melder deg inn og er med så lenge som du har lyst, og melder deg ut når du ikke øsnker å delta lenger. Hver måned vil vi ha ledige plasser, og tilbyr disse til deg som står på venteliste. Vennligst spesifiser hvilke dager/tider som er aktuelle i kommentarfeltet. Jo flere alternativer du er åpen for, jo raskere vil du få tilbud om plass. *Meldinger i kommentarfeltet vil ikke bli besvart, derfor ber vi deg ta kontakt på mail eller telefon dersom du lurer på noe, så hjelper vi deg gjerne.
Les mer om våre betingelser her.

På hvert svømmekurs er datoene for hele halvåret lagt inn. Når vi kommer til neste halvår, flyttes alle deltakere til neste sesong. Svømmekurset avsluttes altså ikke og du trenger ikke melde barnet på på nytt.

Når barnet har oppnådd alle svømmekursets delmål, flyttes det til neste nivå. Du vil bli kontaktet av Hovedinstruktør når barnet er klar for neste nivå. Vi flytter deretter barnet til neste nivå og barnet starter der barnet starter allerede i neste måned. Du trenger altså ikke å foreta deg noe, vi fikser det for deg!

Aldersgrense
Hos oss kan barnet begynne på svømming når det har fylt 4 år. På de videregående nivåene må barnet ha fylt 6 år.

UtstyrDersom barnet ditt trenger badehette eller svømmebriller kan dette kjøpes av svømmekursets Hovedinstruktør. Vi tar imot betaling med Vipps.
Badehette: 75kr
Svømmebriller: 95kr
* Vi bruker ikke svømmebriller på Hval- og Skilpaddenivå.

Priser
Hval, Skilpadde, Pingvin, Selunge, Sel á 30 min en dag i uken: 610kr/mnd
Delfin og Hai, á 60 min to dager i uken: 840kr/mnd

Kursdager, steder og tider
Vi tilbyr alle nivåer i Norges Svømmeskole, fordelt på forskjellige bad, dager og tidsrom. 

BassengHval, skilpadde,
pingvin, selunge, sel
SjøløveDelfin, hai
Nordtvet badTir 18.00-20.00
Lør 10.30-13.00
Linderud badMan 17.00-20.00
Ons 17.00-20.00
Søn 14.00-18.00
FurusetTor 17.30-19.30
Romsås badTir 18.30-19.15 og tor 18.30-19.15Man 18.30-19.15 og ons 18.30-19.15