LÆR Å SVØMME

Basseng og COVID-19
*Foresatte kan følge barna i garderoben, kun én foresatt per deltaker. Hold avstand og følg gjeldende smittevernsregler til enhver tid. Merk også at endringer som følger av endrede nasjonale og lokale retningslinjer i forbindelse med COVID-19 kan forekomme. Les mer om våre betingelser her.

Deltakere som har symptomer kan ikke møte opp til kurs. Vi forholder oss hele tiden til helsemyndighetenes råd om smittevern. Vennligst hold minst 1 meter avstand fra hverandre også ved levering/henting. Vi ber også alle om å holde seg orientert i dagens situasjon ved å følge med i mediene, samt våre egne oppdateringer som løpende publiseres ut på denne siden. Dersom ditt barn skulle være uheldig og teste positivt på en corona-test og har møtt opp på kurs, ber vi deg informere oss om dette snarest på kurs@sk-speed.no.

Vi ber deg kontrollere at du har registrert riktig kontaktinfo på din egen- og barnets profil. 

Påmelding
Meld deg på venteliste for å få tilsendt tilbud straks vi har ledig plass.

Les mer om våre kursnivåer
Her finner du nyttig info om hvert kursnivå.

Finn riktig nivå for ditt barn
Lurer du på hvilket nivå du skal melde barnet ditt på? Bruk nivåvelger’n.

Kontinuerlige svømmekurs – Ledige plasser hver måned
Våre svømmekurs for barn er kontinuerlige. Det vil si at du melder deg inn og er med så lenge som du har lyst, og melder deg ut når du ikke øsnker å delta lenger. Hver måned vil vi ha ledige plasser, og tilbyr disse til deg som står på venteliste. Vennligst spesifiser hvilke dager/tider som er aktuelle i kommentarfeltet. Jo flere alternativer du er åpen for, jo raskere vil du få tilbud om plass. *Meldinger i kommentarfeltet vil ikke bli besvart, derfor ber vi deg ta kontakt på mail eller telefon dersom du lurer på noe, så hjelper vi deg gjerne.
Les mer om våre betingelser her.

På hvert svømmekurs er datoene for hele halvåret lagt inn. Når vi kommer til neste halvår, flyttes alle deltakere til neste sesong. Svømmekurset avsluttes altså ikke og du trenger ikke melde barnet på på nytt.

Når barnet har oppnådd alle svømmekursets delmål, flyttes det til neste nivå. Du vil bli kontaktet av Hovedinstruktør når barnet er klar for neste nivå. Vi flytter deretter barnet til neste nivå og barnet starter der barnet starter allerede i neste måned. Du trenger altså ikke å foreta deg noe, vi fikser det for deg!

Aldersgrense
Hos oss kan barnet begynne på svømming når det har fylt 4 år. På de videregående nivåene må barnet ha fylt 6 år.

Utstyr
Dersom barnet ditt trenger badehette eller svømmebriller kan dette kjøpes av svømmekursets Hovedinstruktør. Vi tar imot betaling med Vipps.
Badehette: 75kr
Svømmebriller: 95kr
* Vi bruker ikke svømmebriller på Hval- og Skilpaddenivå.

Priser
Hval, Skilpadde, Pingvin, Selunge, Sel á 30 min en dag i uken: 610kr/mnd
Delfin og Hai, á 60 min to dager i uken: 840kr/mnd

Kursdager, steder og tider
Vi tilbyr alle nivåer i Norges Svømmeskole, fordelt på forskjellige bad, dager og tidsrom. 

BassengHval, skilpadde,
pingvin, selunge, sel
Sjøløve, Delfin, Hai
*Kurset går to dager i uken.
Linderud badMan 17.00-20.00
Ons 17.00-20.00
Tor 17.00-19.00
Lør 14.00-17.30
Søn 14.00-17.30
Lør 10.30-13.00
Nordtvet badTir 17.30-19.30Tir 17.00-19.30
FurusetTir 17.00-19.00
Tor 17.00-19.00