Speed United

Vi skal være Norges hyggeligste svømmegruppe!

Speed United er en blid og sosial gjeng i alderen 12-60 som både liker å trene og ha det gøy sammen. Speed United er for alle med psykisk funksjonsnedsettelse og er en stolt del av Sportsklubben Speed. Speed United deltar hvert år på utvalgte svømmestevner i Oslo-området og ikke minst på Landsstevnet i svømming – for mange er dette årets høydepunkt.

Speed United deltar på Landsstevnet i svømming, Julesvøm og klubbmesterskapet. Speed United arrangerer ekstratreninger noen helger når svømmehallen er ledig. Til disse ekstratreningene inviterer vi gjerne svømmere som ønsker å bli kjent med oss samt utøvere fra andre svømmeklubber.

Mål
Målene til utøverne i Speed United varierer. Noen liker å konkurrere og ønsker å delta i mesterskap, mens andre mest ønsker å holde seg i form. For alle er det sosiale aspektet viktig, at vi har det hyggelig sammen. Speed United er delt i mosjon- og konkurransegruppa.

Treningstider
Gruppa trener hver torsdag ettermiddag klokken 18.00-19.00 på Nordtvet bad på Kalbakken i Oslo.

Stevner og ekstratreninger
Deltakelse på stevner er frivillig og skal være en trygg og morsom opplevelse. Utøverne i Speed United kan delta på Landsstevnet i svømming, Julesvøm og klubbmesterskapet. Speed United arrangerer ekstratreninger noen helger når svømmehallen er ledig. Til ekstratreningene inviterer vi gjerne svømmere som ønsker å bli kjent med oss samt utøvere fra andre svømmeklubber.

Vil du bli med i Speed United?
Speed United har mange aktive støttespillere blant foresatte og venner av gruppa. Flere av utøverne har vært med i gruppa i mange år og kjenner hverandre godt. Nye utøvere er hjertelig velkomne til å ta kontakt med trener eller foreldrekontakten og bli med på en trening.

Kontaktinfo
Trener: Kristian Austveg, kristian.austveg@sk-speed.no, mob 415 79 475
Foreldrerepresentant: Audun Kleven, audun.kleven@hotmail.com mob 476 11 888
Foreldrerepresentant: Sidsel Rønningen, mob 992 32 983