Priser og betingelser

Priser

KurstypeVarighet per kursdagAntall kursdager i ukenPris
Hvalmerket30 min1595kr/mnd
Skilpaddemerket30 min1595kr/mnd
Pingvinmerket30 min1595kr/mnd
Selungenmerket30 min1595kr/mnd
Selmerket45 min1665kr/mnd
Sjøløvemerket45 min1665kr/mnd
Delfinmerket60 min2825kr/mnd
Haimerket60 min2825kr/mnd

Betingelser for kontinuerlige svømmekurs
– All påmelding skjer via tryggivann.no.
– Frist for utmelding: 20. hver måned. Utmelding kan kun gjøres skriftlig på e-post til kurs@sk-speed og gjelder gjelder fra og med måneden etter utmeldingen. Det vil si at dersom du melder deg ut innen 20. januar, går barnet ditt på kurs ut januar måned. Dersom utmeldingen kommer etter 20. januar, har dere plassen ut februar og får faktura også for denne måneden.
– Faktura sendes på e-post iløpet av den første uken i hver måned med betalingsfrist 7 dager.
– Mulighet for permisjon (1-2 måneder per kalenderår) uten å betale ved dokumentert sykefravær – for eksempel brudd i armen.
– Alle barn som går på kontinuerlige svømmekurs får en kort skriftlig tilbakemelding på sin profil på tryggivann.no fra instruktør en gang i måneden.
– Når barnet har oppnådd alle svømmekursets delmål vil det flyttes til neste nivå. Vi gjør så godt vi kan for å finne plass på samme dag/tid, men kan ikke garantere dette. Dersom det ikke er ledig plass på den dagen, eller tiden barnet ditt går på, vil du bli kontaktet av kursavdelingen for å finne et alternativ.
– Dersom du har ønske om å bytte basseng/dag/tid, er det mulig å sende inn ønsket på mail til kurs@sk-speed.no. Vi går igjennom disse hver måned og jobber så godt vi kan for å få ønskene til å gå i oppfyllelse. Dersom vi får det til vil vi kontakte deg.
– For Delfin og Hai er startkontingent på rekruttstevner inkludert.
– Totalprisen for et helt år er delt på antall måneder med kursaktivitet. Prisen pr måned er lik uansett antall kursganger pr måned.
– 14 dagers angrefrist ved første påmelding.
– Ingen kursdager tas igjen.
– Vi tar inn nye deltakere fra ventelistene en gang i måneden.
– Vi anbefaler alle å registrere telefonnummer. Da er det enkelt for oss å nå deg dersom noe skulle skje, eller dersom en kursdag skulle bli avlyst.
– Vi anbefaler at du ikke reserverer deg fra massemail. Dersom du reservereer deg fra massemail vil du ikke motta viktig info på mail fra klubben.

Betingelser for avsluttende kurs
– All påmelding skjer via tryggivann.no.
– Ingen angrerett.
– Kursdager som går bort grunnet feil med basseng tas igjen hvis det lar seg gjøre.
– Betaling foretas via nettbetaling ved påmelding.

Tilbakemeldinger på Tryggivann.no
– På «min side» på Tryggivann.no vil det senest den 20. hver måned legges ut en kommentar fra deltakerens instruktør.
– Noen barn er klare for å gå videre til neste nivå, da står dette «anbefalt videre nivå». Barna som skal videre til neste nivå blir flytte til neste Tryggivann.no i løpet av siste uke hver måned, mail med bekreftelse kommer. Noen vil naturligvis måtte bytte tid, men vi prøver så godt vi kan å finne et tidspunkt så nært som mulig det dere har i dag.
– Har du spørsmål angående barnets ferdigheter, ta gjerne kontakt med Hovedinstruktør eller instruktør før/etter neste kurstime.

Utdeling av diplom og merke
– De som blir anbefalt til neste nivå kan i løpet av siste uken i måneden hente diplom og merke for bestått nivå hos Hovedinstruktør.

Dager det ikke er kurs høsten 2019

DatoBassengKommentar
21.09NordtvetBadet er utleid i forbindelse med et idrettsarrangement.
28.09-04.10Nordtvet, Linderud og RomsåsHøstferie. *Det er kurs siste helgen i høstferien på alle bad (05.-06.10).
02.-03.11Nordvet Badet er utleid i forbindelse med et idrettsarrangement.
23.12-01.01Nordtvet, Linderud og RomsåsJuleferie.