Ofte stilte spørsmål

Hvilket kursnivå passer for mitt barn?

Svømmeopplæringen er delt inn i 8 nivåer. Hvilket nivå som passer ditt barn best kommer an på hvilke ferdigheter man har fra før av. Prøv gjerne nivåvelger’n for å finne riktig nivå. Er du usikker er det selvfølgelig bare å ta kontakt på
mail: kurs@sk-speed.no
Tlf: 22 25 13 00

Er det påbudt med badehette?

Det er ikke påbudt med badehette på våre svømmekurs, men vi anbefaler dette særlig for alle med langt hår.

Kan barna bruke svømmebriller?

Vi bruker ikke svømmebriller på Hvalmerket (nivå 1) og Skilpaddemerket (nivå 2), da vi mener det er viktig at barna lærer å orientere seg i og under vann også uten hjelpemidler for å bli trygg i vann. Andre hjelpemidler som feks. armringer er ikke tillatt.

På nivåene Pingvinmerket (nivå 3) og oppover kan barna gjerne bruke svømmebriller.

Må jeg som foresatt være med i vannet under svømmekurset?

Nei, vi har ikke foresatte med i vannet under våre svømmekurs i havl til hai rekken.

Ventelister

Når du står på venteliste vil du bli tildelt plass straks vi har noe ledig. Vi tar inn nye deltakere på svømmekurs hver måned.

Vi har reist, kan vi betale mindre?

Nei, vi har lik pris uavhengig av fravær.

Jeg har spørsmål angående anbefalt nivå.

Dersom du lurer på noe angående anbefalingen du har fått for ditt barn kan du ta kontakt med kursets instruktør for en begrunnelse. Anbefalt nivå vurderes etter hvilke av svømmekursets delmål som er oppnådd.

Hva lærer barna på de forskjellige kursnivåene?

Vi har 8 forskjellige nivåer i svømmeopplæringen, fra begynner- til videregående nivå. En oversikt over disse med tilhørende hoved- og delmål, samt eventuelle krav til forkunnskaper finner du ved å klikke på knappen under.

Hvor arrangerer dere svømmekurs?

Vi arrangerer svømmekurs på Nordtvet bad, Linderud bad, Furuset bad og Romsås bad. Se mer info ved å klikke på knappen under.

Når får jeg faktura?

Når du har godtatt tilbud om kursplass, vil du få tilsendt faktura iløpet av den første uken i hver måned.

Kan jeg betale med e-faktura? Ja

Hva skjer når barnet mitt er klar for neste kursnivå?

Dersom barnet ditt er klar for neste kursnivå vil du bli kontaktet av svømmekursets Hovedinstruktør, eventuelt av administrasjonen for å finne en plass på et passende tidspunkt. Du trenger altså ikke melde barnet ditt på på nytt, dette fikser vi!

Hvilke dager er det svømmekurs?

Hvilke dager det er svømmekurs varierer fra sted til sted og dag til dag. Hvis du logger deg inn på «min side» på tryggivann.no, velger «mine kurs» og klikker på svømmekurset du eller barnet ditt går på, får du opp allesvømme kursets datoer.

Må jeg si ifra hvis barnet mitt ikke kan delta på svømmekurset en dag?

Dersom du vet at barnet ditt ikke kan delta en dag er det fint om du sier ifra til svømmekursets Hovedinstruktør. Du trenger ikke gi beskjed på mail eller telefon.

Jeg ønsker å bytte kurssted/dag/tid for mitt barn, hvordan går jeg frem?

Dersom du ønsker å bytte kurssted/dag/tid gi beskjed til kursleder på ditt bad. Det vil bli noen rokkeringer på plasser hver måned ettersom noen skal flyttes til neste kursnivå eller noen melder seg ut. Vi lagrer alle ønsker og går igjennom dem hver måned. Du vil bli kontaktet når vi klarer å oppfylle ønsket ditt.

Kan jeg ta bilder av barnet mitt på svømmekurs?

Vi er dessverre nødt til å være strenge på dette og sier derfor nei til fotografering under våre svømmekurs. Dette for å ivareta alle våre medlemmer.

Jeg ønsker å melde barnet mitt ut av svømmekurset, hvordan går jeg frem?

Frist for utmelding er den 20. hver måned. Utmelding gjøres på e-post til kurs@sk-speed.no (Utmeldingen gjelder fra og med måneden etter utmeldingen).

Hvor ofte må jeg betale medlemskontigent?

Man betaler medlemskontigent kun en gang per kalenderår.

Må jeg melde barnet mitt på kurs på nytt etter jul/sommerferien?

På hvert svømmekurs er datoene for hele halvåret lagt inn. Når vi kommer til neste halvår, legger vi inn nye datoer. Svømmekurset avsluttes altså ikke og du trenger ikke melde barnet på på nytt.

Hvis jeg får tilbud om plass, men takker nei, beholder vi plassen på ventelisten?

Nei, når tilbudet avslås blir man automatisk fjernet fra ventelisten. Derfor er det viktig at du spesifiserer alle dager dere har mulighet til å gå på svømmekurs i kommentarfeltet i ventelisten.

Hvor finner jeg kommentar fra instruktøren?

Den 20. hver måned publiseres en ny kommentar om ditt barns progresjon på tryggivann.no. Du finner kommentaren ved å logge inn på din profil, klikke på «mine kurs» og velge kurset barnet går på nå. Har du spørsmål angående kommentaren ber vi deg ta kontakt med kursets Hovedinstruktør når du kommer til kurs neste gang, så hjelper hun/han deg gjerne.

Hvordan skrur jeg av/på autovarsling før hver kursdag?

På tryggivann.no kan du velge om du ønsker å motta autovarsling på mail før hver kursdag. Fra 01.01.2021 er det kun mulig å få autovarsel på mail (ikke SMS). Dette kan du skru av eller på ved å logge på din bruker, gå til «varsel» og huke av om du ønsker vasler/fjerne avhukingen om du ikke ønsker varsler. Når barnet bytter nivå, må du skru på autovarsel igjen dersom du fortsatt ønsker å motta disse.

Har du spørsmål du ikke fikk svar på her? Ta gjerne kontakt på kurs@sk-speed.no