Nivåer for ungdom 11-16 år

Vi starter opp svømmekurs for ungdom i alderen 11-16 år for første gang i august/september 2018!

Vi tilbyr svømmekurs for ungdom på 3 nivåer:

Ungdom 1
Dette er et nybegynnerkurs uten krav til forkunnskaper.

Kursets mål vil være å bli trygg på grunt vann, bli komfortabel med å ha hodet under vann og dykke, lære å flyte på mage og rygg i linje, samt dreie fra mage til rygg i linje.
Meld på Ungdom 1!

Ungdom 2
Dette er et kurs som passer for de som har erfaring med å være i vann, og som er komfortable med å ha hodet under vann/dykke og som allerede har lært å flyte med god linjeholdning på mage og rygg.

Kursets mål vil være å lære å skape fremdrift ved hjelp av beinspark på mage og rygg, bli trygg på dypt vann, grovkoordinert crawl med pusteteknikk, grovkoordinert rygg og stup.
Meld på Ungdom 2!

Ungdom 3
Dette er et kurs som passer de som allerede er svømmedyktige og som ønsker å lære mer teknikk og forskjellige svømmearter. For å delta på kurset må deltakeren være trygg på dypt vann og må kunne grovkoordinert crawl med pust, samt grovkoordinert rygg.

Kursets mål vil være å lære finkoordinert crawl og rygg, saltovending, åpen vending, grovkoordinert bryst og grovkoordinert butterfly.
Meld på Ungdom 3!

Veien videre
Når man har bestått alle delmålene på Ungdom 3, er det mulig å fortsette med svømming som idrett i klubbens Sprint-gruppe.