Medley Camp

I sommer arrangerer vi Medley Camp, sommerens kuleste aktivitetsuke for barn i alderen 6-12 år som vil være med på moro i vann og på land! 

Barna får blant annet være med på ballspill, tur i skog og mark, livredning, svømming og mange andre aktiviteter sammen med andre barn i trygge omgivelser. Medley Camp vil i hovedsak finne sted på Grorud Samfunnshus og i nærområdet. Vi har to økter med aktivitet på land og en i vann hver dag så langt været holder. I år vil all vannaktivitet foregå ute i åpent vann da bassengene i Oslo kommune fortsatt er stengt som følger av COVID-19. *Se mer om våre smitteverntiltak lenger ned på siden.

Barna må ha med matpakke og drikkeflaske, utetreningstøy, solkrem, badetøy, håndkle og det den enkelte måtte trenge av shampo/balsam etc. Vi ser an værmeldingen og låser ingen dager til programmet. Uteaktivitet blir det uansett vær, husk å pakke med barna passende klær med tanke på været.

Barna leveres mellom 08.30 og 09.00, og hentes mellom 15.00 og 15.30 på Grorud Samfunnshus mandag-fredag. Adressen er: Gårdsveien 6, 0952 Oslo.

Vi takker Bergesenstiftelsen for støtten som gjør det mulig for oss å tilby Medley Camp til en så rimelig pris som mulig i uke 26 og 27. Vi takker også Oslo Idrettskrets for støtten som gjør det mulig å tilby Medley Camp til en rimelig pris i uke 28-31.

Ferdighetskrav: Barna må være trygge på grunt vann
Påmelding: Påmeldingen er åpen, klikk på knappen og med deg på i dag! 

Smittevern
1. Vi vil til en hver tid følge helsemyndighetenes retningslinjer for å skape et miljø som er trygt for våre deltakere og ansatte under Medley Camp.
2. Vi deler opp deltakerne i grupper på max 6 personer per instruktør. Barna følger sin gruppe hele uken.
3. Bli hjemme dersom du er syk. For å passe på at vi ikke smitter hverandre skal du ikke møte opp dersom du er syk, dette gjelder både deltakere og ansatte.
4. Vi kjører hyppig håndvask og har antibac tilgjengelig til enhver tid. Ansvarlig for utleie av Samfunnshuset vil også være på plass og ta seg av vasking hver dag.

Kontakt: Har du spørsmål angående Medley Camp er det bare å ta kontakt på kurs@sk-speed.no så hjelper vi deg gjerne! 🙂

Velkommen til Medley Camp – Sommerens kuleste aktivitetsuke!