Medlemsfordeler

Som medlem i SK Speed får du mange medlemsfordeler. Du kan også bli støttemedlem for å benytte deg av våre medlemsfordeler.

Søskenrabatt
I SK Speed får du 50% rabatt på laveste sats.

Klubben.no
Hos Klubben.no får du 20% rabatt på badedrakter, badebukser og svømmeutstyr ved bruk av koden «skspeed24».

Torshov Sport
SK Speed samarbeider med Torshov Sport om klubbkolleksjonen. Ved fellesbestillinger fra klubben får du som medlem 25% rabatt. Ved kjøp i butikk- og webshop får du 15% rabatt. *Trykk på plaggene kommer i tillegg.

Myoklinikken
SK Speed samarbeider med Myoklinikken som bistår oss med faglig oppfølging og utvikling innen rehab og prehab. Som medlem i SK Speed får du 40% avslag på undersøkelse, 20% på oppfølging og ultralyd. For å benytte deg av rabatten, send send mail til kari@sk-speed.no, så gir hun deg en bekreftelse på at du er ansatt eller medlem.