Klubbkolleksjon og utstyr

Som medlem i SK Speed får du fordeler ved kjøp av utstyr hos klubben.no og hos Torshov Sport.

KLUBBKOLLEKSJON
SK Speed har avtale med Thorshov Sport om kjøp av klubbkolleksjon. Ved fellesbestillinger fra klubben får medlemmene våre 25% rabatt. Ved kjøp i butikk får medlemmene 15%. Trykk på plaggene kommer i tillegg.

Klubben kjører fellesbestillinger to til tre ganger i året, og det lønner seg å bestille når klubben samler opp ordre. Info om dette kommer på mail via minidrett. Frist for neste fellesbestilling er 18.11.2018 for å få levert varene før jul. Bestilling sendes inn til økonomiansvarlig, Nigar Mustafayeva, på nigar.mustafayeva@sk-speed.no.

Som medlem i SK Speed får du rabatt hos Torshov Sport på de fleste varer, det er bare å fortelle at du er medlem i SK Speed ved betaling.

Se klubbkolleksjonen

SVØMMEUTSTYR
SK Speed har avtale med KLUBBEN.no om innkjøp av svømmeutstyr. Det betyr at alle klubbens medlemmer få 20 % på badedrakter, badebukser og svømmeutstyr på KLUBBEN.no når du bruker rabattkode «skspeed».
Her finner du litt mer informasjon om fremgangsmåten og kontaktinformasjon til KLUBBEN.no.