Fra kurs til konkurranse

«Hva skjer når barna har fullført hai-kurset?» – er et spørsmål vi ofte får.

Hai-kurset er det siste og høyeste kursnivået for barn i Norges Svømmeskole. Når alle delmålene er oppnådd vil det være mulig å fortsette med svømmingen i klubbens konkurranseavdeling.

Når barna fortsetter i klubbens konkurransestige, starter de på F-gruppa der de trener sammen i grupper med barn rundt samme alder, to ganger i uken da på Nordtvet Bad og Romsås Bad. Å være med i en konkurransegruppe betyr at du er en del av et trygt, hyggelig og sosialt miljø, og at du fortsetter å utvikle dine evner og å ha det gøy i vann. Tidligere har du fått være med på interne rekruttstevner, men nå som du er med i en konkurransegruppe kan du også delta på eksterne rekruttstevner. Terminlisten finner du her.

En gang i løpet av våren og en gang i løpet av høsten får F-gruppa mulighet til å være med på treningsleir på Nordtvet/Romsås.