SISTE NYTT – KORONA

Denne siden oppdateres løpende og vi anbefaler alle medlemmer å holde seg oppdatert på situasjonen rundt pandemien.

05.05.2021
Under dagens pressekonferanse ble det informert om at det ikke kommer lettelser for reglene som gjelder idretten i dag. Klubben har valgt å avslutte sesongen vår/sommer 2021 for svømmeopplæring på nivåene hval, skilpadde, pingvin, selunge og sel fra i dag.

28.04.2021
Under gårsdagens pressekonferanse ble det informert om det fortsatt er forbudt å drive innendørs fritidsaktiviteter. Klubben har besluttet å sette samtlige kurs på nivåene hval, skilpadde, pingvin, selunge og sel på pause ut uke 18.

Vi kan endelig øke fra 10 til 20 utøvere utendørs for partiene A-F! Det gleder vi oss stort over. Mer info kommer fra trenerne via Spond.

14.04.2021
Under dagen pressekonferanse ble det informert om at dagens tiltak forlenges til 29. april. Klubben har avgjort at kursene settes på pause ut april.

12.04.2021
På onsdag eller torsdag denne uken holder byråden pressekonferanse i Oslo. Vi tar en vurdering angående gjenåpning etter pressekonferansen og kommer tilbake med info til alle medlemmer så raskt som mulig etter denne.

29.03.2021
I pressemeldingen fra Oslo Kommune 26.03.2021 kommer det frem at dagens tiltak er forlenget til t.o.m. 15.04.2021. Fritidsaktiviteter innendørs er altså forbudt til og med 15.04.2021.

16.03.2021
Under gårsdagens pressekonferanse ble det informert om at tiltak vedrørende fritidsaktiviteter forlenges til 9. april. Det er altså ikke lov å drive innendørs fritidsaktiviteter frem til 9. april.

09.03.2021
Under dagens pressekonferanse ble det informert om at alle innendørs fritidsaktiviteter nå er forbudt frem til påske. Hval-sel har pause ut mars. For konkurransepartiene kommer det info via Spond.

28.02.2021
I perioden 28.02-15.03 kan ungdom i alderen 16-19 år fortsette med innendørs trening, men i grupper på max 10 og med 1 meters avstand.

17.02.2021
Under dagens pressekonferanse informeres det om at også ungdom til og med 19 år igjen kan delta på aktiviteter og idrett både innen- og utendørs. Voksne over 19 år kan nå delta i aktiviteter og idrett utendørs i grupper på inntil 10 personer. Utøverne som igjen kan komme tilbake på trening vil få nødvendig info fra trener via Spond. Vi gleder oss stort over dette!

03.01.2021
Regjeringen la fram nye coronatiltak nå i kveld, som skal gjelde frem til 18.januar. For vår del innebærer dette at all trening innendørs for alle aldersgrupper er nedstengt inntil videre. Utendørs trening der man kan holde en meters avstand fortsetter.

Vi har besluttet å utsette oppstart av kurs (hval, skilpadde, pingvin, selunge og sel) på alle bad til 01.02.2021.

10.12.2020
Det har akkurat vært en pressemelding med oppdatering fra Byrådsleder Raymond Johansen. Sosial nedstenging fortsetter som nå til 7. januar i første omgang.

02.012.2020 – Kurssesongen avsluttes
30. november fikk vi beskjed fra bydel Grorud om at bydelen i samråd med kommunens smittevernoverlege har besluttet at trening og kurs for barn under 13 år skal stenges med umiddelbar virkning og i første omgang ut uken (til og med 6. desember for å begrense smittespredningen i bydelen. Klubben besluttet denne dagen å stenge all aktivitet på alle våre bad, da det er mange deltakere også på Linderud som er fra bydel Grorud og reiser til bydel Bjerke for å delta på kurs hos oss. For på denne måten å bidra til å stanse smittespredningen i byen.

På bakgrunn av usikre signaler fra bydel Grorud, og smittesituasjonen som den er i dag har vi besluttet å avslutte høstsesongen for hval, skilpadde, pingvin, selunge, sel og sjøløve fra i dag. I tråd med dette kommer vi ikke til å fakturere noen av våre deltakere på hval, skilpadde, pingvin, selunge, sel og sjøløve.

Vi kommer tilbake til dere med mer info om sesongen vinter/vår 2021 og videre deltakelse på kurs. Vi ønsker dere en trygg og hyggelig julefeiring, og gleder oss til å se dere igjen i januar.

30.11.2020 – Bydel Grorud stenger aktivitet for barn under 13 år
Vi har akkurat fått beskjed fra bydel Grorud om at bydelen i samråd med kommunens smittevernoverlege har besluttet at trening og kurs for barn under 13 år skal stenges fra og med i dag, med umiddelbar virkning og ut uken (til og med søndag 6. desember) for å begrense smittespredning i bydelen. Det betyr at vi dessverre ikke kan drive trening og kurs på Nordtvet bad i denne perioden.

Ettersom mange av våre kursdeltakere er fra bydel Grorud og reiser over til bydel Bjerke for å delta på kurs på Linderud, ser klubben det nødvendig å ta ansvar og stenge ned aktivitetene også her i denne perioden, for å bidra til å stanse smittespredningen i byen.

Det er blitt sendt ut massemail og SMS til alle kursdeltakere via tryggivann.no. Vi oppfordrer som vanlig alle til å ikke reservere seg fra massemail. Dersom du reserverer deg fra massmail vil du ikke motta viktig info på mail fra klubben.

26.11.2020 – De nye tiltakene består
Innendørs trening for utøvere og kursdeltakere på 13 år + er fortsatt stengt til 14. desember etter dagens pressekonferanse.

16.11.2020 – Nye korona-tiltak
Nye korona-tiltak i Oslo: Barne- og ungdomsidrett for dem over 13 år opphører fra i morgen av og foreløpig i to uker. Det betyr at våre medlemmer fra 13 år og oppover ikke kan delta på trening fra i morgen av. Våre trenere vil legge opptil egentrening og også noe utetrening i denne perioden. Påmelding på Spond.

06.11.2020 – Nye korona-tiltak
Nye korona-tiltak ble offentliggjort i dag og trer i kraft natt til førstkommende tirsdag kl 24.00 og er gjeldende i tre uker. Barne- og ungdomsidretten (barn/ ungdom under 20 år) ble skjermet, slik at organiserte fritidsaktivitet fortsetter som det gjør i dag. Våre svømmekurs (med unntak av kvinnekursene som avlyses) og svømmetreninger vil med andre ord fortsette. Styrketrening på Actic opphører i den perioden treningssentrene er stengt. Det betyr mye for barne- og ungdomsidretten generelt og svømmeidretten spesielt å kunne fortsatt ha aktivitet, så dette er vi svært glade for!

05.11.2020 – Vi følger med
Vi følger kontinuerlig med på nasjonale og lokale smitteverntiltak og regler, og per i dag 05.11.2020 er det ingen endringer som rammer vår aktivitet for barn og ungdom. Lokale regler for Oslo er imidlertid ventet i morgen og vi vil legge ut informasjon fortløpende.