SISTE NYTT – KORONA

Denne siden oppdateres løpende.

26.11.2020
Innendørs trening for utøvere og kursdeltakere på 13 år + er fortsatt stengt til 14. desember etter dagens pressekonferanse.

16.11.2020
Nye korona-tiltak i Oslo: Barne- og ungdomsidrett for dem over 13 år opphører fra i morgen av og foreløpig i to uker. Det betyr at våre medlemmer fra 13 år og oppover ikke kan delta på trening fra i morgen av. Våre trenere vil legge opptil egentrening og også noe utetrening i denne perioden. Påmelding på Spond.

06.11.2020
Nye korona-tiltak ble offentliggjort i dag og trer i kraft natt til førstkommende tirsdag kl 24.00 og er gjeldende i tre uker. Barne- og ungdomsidretten (barn/ ungdom under 20 år) ble skjermet, slik at organiserte fritidsaktivitet fortsetter som det gjør i dag. Våre svømmekurs (med unntak av kvinnekursene som avlyses) og svømmetreninger vil med andre ord fortsette. Styrketrening på Actic opphører i den perioden treningssentrene er stengt. Det betyr mye for barne- og ungdomsidretten generelt og svømmeidretten spesielt å kunne fortsatt ha aktivitet, så dette er vi svært glade for!

05.11.2020
Vi følger kontinuerlig med på nasjonale og lokale smitteverntiltak og regler, og per i dag 05.11.2020 er det ingen endringer som rammer vår aktivitet for barn og ungdom. Lokale regler for Oslo er imidlertid ventet i morgen og vi vil legge ut informasjon fortløpende.