SVØMMESKOLEN STARTER I SEPTEMBER – LEDIGE PLASSER

Vi ønsker med glede alle våre medlemmer i svømmeskolen velkommen tilbake i september! Vi kjører oppstart følgende datoer:
05.09 Lørdag Nordtvet og Romsås
06.09 Søndag Nordtvet, Romsås og Linderud
07.09 Mandag Linderud
08.09 Tirsdag Nordtvet
09.09 Onsdag Linderud
10.09 Torsdag Nordtvet

Våre medlemmer trenger ikke å melde seg på – Vi gjør det for deg 🙂
Denne uken (uke 25) får alle som allerede går på svømmeskolen tildelt nye plasser og mottar mail med info om dag/tid. Vi jobber så godt vi kan for at alle skal få en tid så nært det de har hatt i våres som mulig, men det vil likevel bli endringer for noen. Dersom tildelt dag/tid ikke skulle passe ber vi deg ta kontakt på kurs@sk-speed.no så raskt som mulig, så hjelper vi til med å finne et alternativ.

Nye medlemmer – Vi har ledige plasser
Vil du bli en del av gjengen? Så hyggelig. 🙂 Meld deg på venteliste for å motta tilbud om plass straks vi har noe ledig. Vi tar inn nye deltakere hver måned og det vil være flest alternativer i september. Velkommen til oss!