Speed post #1

SPEED-POSTEN
#1

10.11.2017

I dag poster vi vår første Speed-post! Speed-posten er et nyhetsbrev med oppdateringer for alle i klubben og alle som måtte være nysgjerrige på alt som skjer i SK Speed. Hos oss skjer det mye i alle avdelinger, og her er hva vi holder på med for øyeblikket.

STEVNER
Speed Open
Helgen 3.-5. november arrangerte vi Speed Open på hjemmebane her på Nordtvet Bad. Det kom svømmere fra hele Norge og selv stilte vi med en tropp på 77 svømmere til start. Etter totalt 2426 starter var stevnet over og vi er svært fornøyde med resultatene og gjennomføring av stevnet.
I tillegg til massevis av perser henter SK Speed hjem prisene for beste klubb, beste utøver senior herrer og beste utøver junior damer.

Rana Wild-Ali i B-gruppa, hentet hjem prisen for beste utøver Jr damer.
Daniel Farahani i A-gruppa, fikk prisen for beste utøver Sr herrer.
Trener for C-gruppa, Silje Christine Austveg fikk ta imot prisen for beste klubb.

”Jeg er fornøyd med resultatene. Utøverne er i rute og klare for NM kortbane i Kristiansand om 2 uker.” – Kristian Thorsvald, hovedtrener i SK Speed.

Takk til alle utøvere, frivillige, trenere, dommere, speaker, sponsorer og supportere som bidro under stevnet, det settes stor pris på!

Julesvøm
9. desember arrangerer vi i samarbeid med OI Julesvøm. Julesvømmen er et introstevne kun for utøvere i klasse S-14 som ønsker å prøve seg på konkurransesvømming for første gang. Konkurranse skal være moro, og vi håper på mange deltakere. Arrangementet finner du også på Facebook. Invitasjonen finner du her.

Klubbmesterskapet
9. Desember inviterer vi til klubbmesterskap. Mer info og innbydelse kommer.

Junior UM/NM kortbane
Helgen 16.-19. november reiser noen av utøverne til junior NM/UM kortbane i Kristiansand. Hele klubben ønsker dere lykke til og følger dere fra tribunen og via Livetiming! Gi jernet!

LÅMØ Øst 2018
I 2018 har vi fått den ære av å arrangere LÅMØ Øst på Nordtvet Bad. Vi har hatt en logokonkurranse gående og vinneren av konkurransen ble Thomas Abustan (m. Familie). Her er den flotte logoen:

NM Langbane logokonkurranse
Vinneren av logokonkurransen for NM Langbane 2018 er Maria Rølland fra OI Svømming! Tusen takk for en kjempefin logo. Snart vil logoen pryde markedsføringsmateriell, NM-klær, innbydelser og mer. Se så fin!

SVØMMEKURS
Påmeldingen til neste kursrunde er nå åpen! Mer info om kurs, priser, nivåer og påmelding finner du her.

Vi ønsker å kunne tilby kvinnesvøm. For å få til dette trenger vi minst 15 deltakere på venteliste. Er du interessert? Meld deg på ventelisten.

100-ÅRS JUBILEUM
I 2018 fyller vi 100år! Jubilanten skal selvsagt feires, og det skal alle inkluderes i. Les mer om planene vi har lagt for jubileumet her.

NY SPONSOR: IMPLEO


Vi ønsker Impleo velkommen som sponsor fra januar 2018. Impleno er stevnesponsor under LÅMØ Øst 2018, NM Langbane 2018 og Speed Open 2018.

Impleo er Skandinavias ledende leverandør av markedsportaler på web. Med bransjens mest intuitive løsning skaper du en trygg og enkel plattform for både kunder og operatører, samtidig som du sikrer drift og opprettholder merkevare og identitet.

Ønsker du å bli sponsor for SK Speed? Les mer og bli sponsor i dag.

LEDIGE STILLINGER
Akkurat nå ser vi etter trener for C-partiet og svømmeinstruktører til dagtidsarbeid. Les mer og bli en del av SK Speed.