Vårens kuleste sosiale aktivitet

Utøvere inviteres til felles sosial aktivitet 30. april ved Sognsvann fra kl. 12-15.

OPPDATERING!! SISTE FRIST FOR PÅMELDING ER DEN 15.APRIL, MEN LØPET KAN BLI FULLT FØR FREDAG. DERFOR: Påmelding skjer fortløpende. Rundt 20 påmeldte fra Speed har allerede fått startnummer.

Send påmelding til pchovden@live.no eller per.christian.hovden@sk-speed.no

Husk: «Utøvernavn, alder og gruppe»

Viktig! Gi alltid beskjed om allergier eller andre mathensyn.  

  • Ved fulltegning vil det være de som først har meldt seg på som blir prioritert. Vær rask for å sikre plass!
  • Sosialt utvalg sørger for felles påmelding og vil tilrettelegge for felles avreise/transport fra Nordtvet Bad med voksen «reiseleder».
  • SK Speed sponser tiltaket i sin helhet og vil stille med mat og drikke til utøvere.

Det er 3 ulike nivåer:

Råtassen 3km (10-15 år) er løpet for ungdommene. Heller ikke dette løpet er bare for de topptrente. For mange er det mest for gøy å løpe så søla skvetter! Premier til de beste og medaljer til alle. Puljestart fordelt etter alder med 5 min intervall, de yngste først.

Knøttetassen 1km (6-9 år) Tenk å kunne løpe igjennom gjørma så det spruter uten å få kjeft for at man er møkkete fra topp til tå. Knøttetassen er for de aller minste. Det vil bli mange stolte barn med fine medaljer rundt halsen – og mange stolte foreldre.

Råskinnet 9km (16 år og oppover) er et realt terrengløp som innbyr til slit, moro og god stemning for store og de litt yngre. Løpet er ikke bare for de topptrente. Råskinnet er for alle som har lyst på et løp der utfordringen er et mål i seg selv. Vi lover en frisk opplevelse du sent vil glemme, og med deltakertrøya fra Råskinnet vil du bli lagt merke til!  

Ekstern lenke (åpner ny fane): Sjekk ut fjorårets løp

Med vennlig hilsen

Per Chr. Hovden SK Speed

Sosialt utvalg

per.christian.hovden@sk-speed.no