En perfekt helg for svømming

Det ble gode svømmedager

Svømmere og trenere var, med god grunn, fornøyde etter helgens innsats på LÅMØ.

Noah ble sammenlagt nr. 2 i -05 klassen, Nilacsan nr. 3 i -04 klassen, Naveen vant (nr. 1) -04 klassen, Jonas ble nr. 6 i -05 klassen, Rana ble nr. 5 i -05 klassen.

I tillegg var det mange som satte nye personlige rekorder. Mye bra svømming. Og det var en stor heiagjeng på plass på tribunen.

PublikumDet var også tid til litt kortspilling og samvær med gode venner. Det er godt å ha gode venner rundt seg når man skal gjøre så godt man kan i konkurranser.

Kortspilling mellom slagene

Rapport fra trener Jon Marius etter lørdag dag to:

Dagens siste Speed-utøver var Andreas (A-gruppa) på 200 bryst, da var de yngste på hotellet for å gjøre klar til middagen. Bra dag med spennende løp. Gode løp og store perser har vi fått. Det er gøy å være Speed-representanter med så mye bra svømming.