Reisebrev fra Portugal

Grytidlig Tirsdag 24 juni, stilte 12 svømmere og 2 trener morgenfriske opp på gardermoen – målet var Lisboa, Portugal. Etter en aldri så liten pitstop i København, så kom vi oss alle 14 helskinnet frem til hotellet, som ligger ti min  kjøring utenfor Portugal. Her skal vi svømme, spise, sove, kose oss, og legge ned ett godt stykke arbeid frem mot langbane NM 17.juli i Drammen.

Bilde 3

Treningene foregår i en fin, om enn litt sliten olympisk svømmehall, ca 20 min fra hotellet. Her har svømmerne så langt vist en heroisk innsats, og holdt ett godt fokus på både metre, hastighet og teknikk. Det er selvfølgelig gøy at det i banene ved siden av oss svømmer svømmere som skal delta i EM! Jeg er virkelig imponert over den innsatsen Speed har vist så langt på leiren, det er en god gjeng å reise med, og de er utrolig flinke til å ta vare på hverandre.

Som belønning for godt arbeid, har vi tatt en tur inn til Lisboa, hvor vi fikk shoppa litt, og hengt litt på Starbucks. På søndag tok vi taxi til stranda, og jammen har vi ikke fått litt farge å skryte av også! Selv om gradestokken ikke viser mer enn par og tyve grader, så er sola skrekkelig sterk, men både undertegnede og Tudor har vært veldig påpasselige med å mase om solkrem, og passe på at ingen ble brent. Ja, faktisk så flinke til å passe på svømmerne, at vi helt glemte å smøre oss selv inn skikkelig.
Bilde 1 Bilde 2
På hotellet har vi hatt noen rolige dager i starten, men nå som det er fotballcup i nærheten er hotellet fylt av gutter i alle aldere og alle nasjonaliteter, men det er altså stort sett idrettsutøvere som bor på hotellet, og det gjør at det er forholdsvis rolig og stille her, ihvertfall på natta.

For å oppsummere; Vi har det bra, og vi storkoser oss!

Hilsen reiseleder Silje.