Fantastisk innsats i ÅM-finalen

Helgens finale i årsklassemesterskapet i Ålesund ble en solid opptur for Speed-svømmerne. Gratulerer til Hanna med sølv sammenlagt og beste tid på 100 butterfly (1.09,8) og 200IM (2.29,3)! På sistnevnte distanse kvalifiserte hun seg også til UM. Hanna var bare 16 poeng bak ledende Maria Voldsund fra Delfana før siste øvelse 200IM, og måtte slå henne med ca ett sekund for å vinne sammenlagt. Det ble en tett fight hele veien der Hanna ledet etter brystetappen, men crawlsvømmeren Maria tok innpå slik at Hanna til slutt vant med noen hundredeler. Det var stor underholdning og pers med flere sekunder.

Gratulerer til Jonas med syvende plass sammenlagt og solid forbedring siden LÅMØ. Jonas plukket jevnt gode plasseringer med sjetteplass på 400fri (4.36) som den beste. Største forbedring var 100 fly med seks sekunders pers og 1,11.

Gratulerer til Martin med pers på alle løp og tolvteplass sammenlagt, også det en god forbedring siden LÅMØ. Beste enkeltplassering var tiendeplass på 400fri (5.04) og 100 butterfly (1.20).

Speed ble totalt nr. 9 av de 21 deltakende klubbene.