OBOS CUP 2011

Stevnet ble som vanlig en fartsfylt fest med mange gode prestasjoner. Det var spesielt god deltakelse og nivå i de yngre årsklassene, med mange svømmere som hevder seg helt i toppen i sine årsklasser.

Søndagens finaler på 200im var nok høydepunktet, og svømmerne skal berømmes for spesielt god heiing og stemning på denne øvelsen. I eldste jenteklasse vant Sara Boukili på 2.28,9 tett fulgt av Hege Haukeland på 2.29,5. I yngste jenteklasse vant Hanna Louise Berge på 2.33,5. I yngste gutteklasse var Jonas Hagmansen beste Speedgutt med andreplass på tiden 2.31,5.

På 400 fri for gutter ble det et tett oppgjør mellom Jonas og Henrik Flood Kvien der Jonas til slutt vant med 4.33,2 mot Henriks 4.34,0. Perser på henholdsvis 12 og 8 sekunder og en oppvisning i guts og fightervilje. Elin Malja gjorde det også bra på 400fri, og gikk under fem minutter for første gang.

Soufian og Martin hadde også et samløp på 100rygg der begge perset med flere sekunder. Soufian fikk 1.15,1 og Martin 1.16,5. Også hyggelig at Kristian begynner å få fremgang, han viste lovende takter på 50rygg med pers på to sekunder.

Det er mange andre som hadde fortjent å bli nevnt i denne sammenheng, også i de yngste årsklassene, men jeg må nok nøye meg med å gratulere alle med god innsats og gode prestasjoner. Jeg håper alle svømmere fortsetter å trene mye og bra utover i vårsesongen slik at vi kan få en like god opplevelse på neste stevne. Husk at det er innsatsen i den daglige trening som avgjør hvor morsomt neste stevne blir!

Neste helg er det ÅM-.finale i Ålesund for Hanna, Jonas og Martin. Stevnet kan følges på livetiming.no

 

Hilsen Tom Eilert