Speed Open 2010

Høstens høydepunkt på hjemmebane ble nok en bekreftelse på at det gjennomføres mye bra trening i gruppene for tiden. Det mest gledelige med stevnet var kanskje fremgangene til de yngste svømmerne. Det viser at det gror godt også bak de beste. Vi har flere unge svømmere i klassene født 1998-2000 som hevder seg helt i norgestoppen i sine årsklasser. På rekruttstevnet hadde vi med ca 35 svømmere som også er veldig bra.

Helgens beste Speed-prestasjon sto nok Hanna Louise Berge (1998) for med sin 200IM. Etter en tett fight med Natalie Kosiander fra Skjetten kom hun først i mål på 2.42, og er dermed ranket som nr 1 på denne øvelsen i sin årsklasse.

Vi har også fire svømmere som skal til UM/Jr-NM i Bergen neste helg. Disse er Hege Haukeland, Sara Boukili, Sara Torp Myhre og Andrea Kvalheim. Her skal de svømme alle stafettene og Hege og Sara Boukili skal også svømme individuelle øvelser. Alle har forbedret seg siden sommerens Jr-NM så dette kan bli spennende.

Etter Jr-NM retter vi blikket frem mot LÅMØ som går i februar. Her satser vi på å få med en stor tropp og treningen fremover vil være rettet inn mot øvelsene som svømmes på dette stevnet. Det er viktig at alle i LÅMØ-alder får svømt alle LÅMØ-øvelser slik at de er kvalifisert for deltakelse.