OBOS CUP

OBOS-CUP

 

For Speed`s svømmere er Obos Cup et av høydepunktene i året, og mange har en tradisjon for å svømme fort på dette stevnet. Resultatene i år ble også veldig bra. At vi tapte lagkonkurransen til Kolbotn var kanskje noe skuffende, men ca 75% personlige rekorder på svømmerne må sies å være godkjent og vel så det.

Det er mange prestasjoner som kunne vært nevnt, men Hege sin 200m butterfly under Jr-Nm kravet var vel helgens beste prestasjon. Dette var Hege sitt første NM-krav, men neppe det siste. Gratulerer Hege!

De yngste svømmerne perset naturlig nok mest, men også i A, B og C-gruppene er det store fremganger om dagen. Vi er tydelig inne i en medgangsbølge nå som vi må ta vare på og dyrke videre, og det kan kun gjøres på en måte: Trene mye og bra over tid, uten sykdom og skader. Det er selvfølgelig ikke helt innenfor vår kontroll om vi blir syke eller skadet, men samtidig vet vi at å holde seg frisk er helt avgjørende for å få en god sportslig utvikling. Så ta vare på helsa!

Neste utfordring er sesongavslutningen på Hamar og Mjøs-svøm, håper alle er klare for å trene bra frem mot stevnet slik at vi får en heidundrande avslutning på sesongen.