NM-krav til Sara Boukili

Marienlyst Open i Drammen var årets første langbanestevne. På åpningsdistansen 400 fri ble det NM-krav til Sara Boukili etter et fornuftig disponert løp. Tiden ble 4.52,1 som er noen hundredeler under kravet. Gratulerer Sara! 
Sara gjorde også sine saker bra på 200 fri (2.19.77) og 50 rygg (35.02). På disse øvelsene ble det ”bare” UM-krav. 
Elin Malja og Soufian Boukili svømte også bra på 400 fri med tider rundt kortbanepersene sine. På hundre fri for gutta var det ”duell” mellom Jonas og Soufian. Begge perset godt og Jonas kom inn et par sekunder foran på tiden 1.10.6. På sprinten 50 fri svømte C-gruppe svømmeren Thomas Aguilera på 31.6, en tid godt under kortbanepersen.
På hundre fri for damer blir det stor konkurranse frem til sommeren for å få siste ledige plassen på NM-laget. Elin og Susanne deltok på dette stevnet og første stikk gikk til Elin på tiden 1.15.4, også det rundt kortbanepers.
Sara Torp Myhre er en av de sikre på NM-laget og svømte en godkjent 50m bryst på 40.6. Hundremeteren gikk på 1.27.2. Til tross for langbanepers med syv sekunder var hun nok ikke helt fornøyd med det.
Til helgen er det nye muligheter, da er det nasjonal ÅM-finale for Sara, Jonas og Henrik på idrettshøgskolen i Oslo. Det er fritt frem for alle som ønsker å komme og heie.