Skagerrak Swim 2010 – 29-31 januar

Årets første store stevne for A og B-gruppa var Skagerrak Swim som arrangeres i Kristiansand. Bilturen nedover startet fra Nordtvet Bad kl 06.30 på fredagen. Noen syntes nok dette var i tidligste laget, men våre morgentreninger starter jo tidligere så de fleste taklet det bra allikevel.

Rett etter ankomst var det innsvømming og forberedelser til stevnestart. Det ble mange fine perser i løpet av kvelden, og dagen ble avrundet med pizza-buffet på hotellet.

 

Lørdagen startet vi med en rusletur i Kristiansand kl 06.30, stevnet startet kl 09 og da gjelder det å være våken og klar. Det ble en lang dag i hallen, men reiseleder Monica hadde ordnet sponsormat fra Meny, så vi fant oss en samlingsplass i kafeteriaen der alle kunne spise pastasalat og frukt når de ville. Samlet sett var også lørdagen en veldig bra dag, særlig de eldste svømmerne perset mye. Det er tydelig at det er de eldste svømmerne med mest muskler som får størst nytte av noen dager med rolig trening før stevner.

Etter stevnet dro vi på kinarestaurant, og kvelden ble avrundet med film på rommet. Ikke alle hadde like lyst til å legge seg på lørdagen, men etter ”oppfordring” fra reiseleder og trener kom alle seg i seng til rimelig tid.

 

Søndagen startet på samme måte med gåtur kl 06.30, dog med noen flere trøtte ansikter enn dagen før. De fleste hadde ristet av seg trøttheten til stevnestart, og på den avsluttende øvelsen 100fri ble det en del perser. Etterpå bar det tilbake til hotellet og lunsj før vi satt oss i bilene og kjørte hjem til Oslo

 

Alt i alt en veldig fin tur og et bra stevne med mange gode prestasjoner. De beste plasseringene fikk Henrik – 2.plass på 200IM(2.36,54). Hege- 2.plass på 100 butterfly(1.10,58) og Sara Boukili – 4.plass på 200 rygg (2.33,96).