Svømmekurs

SK Speed er tilknyttet Norges Svømmeforbund og følger en opplæringsmodell som ligger under Norges Svømmeskole. Vi tilbyr svømmekurs på grunnleggende og videregående nivå for barn og voksne. Vi har en pedagogisk tilnærming i opplæringen og starter med vanntilvenning, flyting, fremdrift og tilvenning på dypt vann, og går videre til grovkoordinert rygg og crawl med rytmisk pust.

Informasjon om svømmeopplæring

Påmelding
Skal du melde barnet ditt på svømmekurs? Her finner du enkelt ut hvilket nivå som passer ditt barn.
Skal du melde deg selv på svømmekurs? Her kan du lese mer om voksenkurs og melde deg på venteliste.

Skal du melde på deg selv eller barnet ditt må du først registrere deg som bruker på kursportalen Tryggivann. Det gjør du her.
Foresatte som skal melde på barna sine anbefales å se veiledningen når de lager bruker.
VEILEDNING TIL TRYGGIVANN
Alle deltakere, uansett alder, skal registreres med fødselsdato.

Du kan allerede nå melde deg på venteliste, da vil du få tilbud om plass via mail straks det åpner seg en mulighet.
Vi anbefaler alle å:
– Registrere telefonnummer. Da er det enkelt for oss å nå deg dersom noe skulle skje, eller dersom en dag skulle bli avlyst.
– Ikke reservere seg fra massemail. Da vil du ikke motta viktig info på mail sendt fra Tryggivann.

Hval-Selunge 1550kr, 30 minutter, 1 dag i uken over 10 uker.
Sel-Sjøløve 1850kr, 45 minutter, 1 dag  i uken over 10 uker.
Delfin-Hai 2950kr, 1 time, 1 dag i uken over et halvt år.
Voksenkurs 2450kr, 45 minutter, 1 dag i uken over 10 uker.

Medlemskontingent er på 200kr.  Kontigenten kommer i tillegg og betales ved første kurspåmelding hvert kalenderår.

Instruktører
Alle våre instruktører blir utdannet gjennom instruktørutdanningstilbudet fra NSF. Mange av dem er også tidligere svømmere. Instruktørene er pålagt å ta årlig livredningsprøve og å levere politiattest.

Våre bassenger
Nordtvet bad

Et eldre bad som er godt vedlikeholdt med god tribuneplass og lyse
trivelige lokaler. Kursene går ofte i hallens ordinære åpningstid og vi
deler badet med andre brukergrupper. Foresatte, søsken og eller
kursdeltakere som ønsker å bade i publikumstiden kan løse egen billett. Foresatte som ønsker å sitte inne i hallen og følge undervisningen fra tribunen betaler 10 kr for tribunebillett i badets åpningstider. Nordtvet bad ligger i Gårdsveien 4, 0952 Oslo, rett ved Grorud Samfunnshus.

Linderud bad
Et hyggelig basseng på 16x8m som ligger rett ved Linderud T-banestasjon. I kurstiden er vi eneste bruker. Hallen er liten, derfor har vi begrensninger på en foresatt pr. kursdeltaker og ikke søsken inne i selve svømmehallen. På Linderud er det ikke mulig å bade utover kurstiden. Linderud bad ligger i Statsråd Mathiesensvei 25, 0954 Oslo.

KONTAKT KURSAVDELINGEN
Svømmeskoleansvarlig: Nora Øverås