Svømmekurs

SK Speed er tilknyttet Norges Svømmeforbund og følger en opplæringsmodell som ligger under Norges Svømmeskole. Vi tilbyr svømmeopplæring på grunnleggende og videregående nivå for barn og voksne. Vi har en pedagogisk tilnærming i opplæringen og starter med vanntilvenning, flyting, fremdrift og tilvenning på dypt vann, og går videre til grovkoordinert rygg og crawl med rytmisk pust.

Informasjon til førstegangspåmeldere og nyttig allmeninfo

Neste kursrunde er nå åpen for påmelding. Startdatoer er:
Mandager på Linderud 4. desember 2017
Tirsdager på Nordtvet 5. desember 2017
Onsdager på Linderud 6. desember 2017
Torsdager på Nordtvet 7. desember 2017
Lørdager på Nordtvet 6. januar 2017
Søndager på Linderud 3. desember 2017
Søndager på Nordtvet 3. desember 2017
Skal du melde barnet ditt på kurs? Her finner du enkelt ut hvilket nivå som passer ditt barn.
Skal du melde deg selv på kurs? Her kan du lese mer om voksenkurs og melde deg på venteliste.

Skal du melde på deg selv eller barnet ditt må du først registrere deg som bruker på kursportalen Tryggivann. Det gjør du herOBS! Alle kursdeltakere, uansett alder, skal registreres med fødselsdato. Du kan allerede nå melde deg på venteliste, da vil du få tilbud om kursplass via mail straks det åpner seg en mulighet.
Vi anbefaler alle å:
– Registrere telefonnummer. Da er det enkelt for oss å nå deg dersom noe skulle skje, eller dersom en kursdag skulle bli avlyst.
– Ikke reservere seg fra massemail. Da vil du ikke motta viktig info på mail sendt fra Tryggivann.

Fortrinnsrett
Alle som som har en kursplass har fortrinnsrett på neste kursrunde og vil få beskjed når de nye kursene er åpne og hvilken frist dere har å forholde deg til. Du skal altså ikke melde deg på venteliste. Ventelistene er forbeholdt nye kursdeltakere.

Hval-Selunge 1550kr, 30 minutter, 1 dag i uken over 10 uker.
Sel-Sjøløve 1850kr, 45 minutter, 1 dag  i uken over 10 uker.
Delfin-Hai 2950kr, 1 time, 1 dag i uken over et halvt år.
Voksenkurs 2450kr, 45 minutter, 1 dag i uken over 10 uker.

Medlemskontingent er 200kr for barn og 250kr for voksne.  Kontigenten kommer i tillegg og betales ved første kurspåmelding hvert kalenderår.

Instruktører
Våre instruktører, mange av dem tidligere svømmere, blir alle utdannet gjennom instruktørutdanningstilbudet fra NSF. Instruktørene er også pålagt å ta årlig livredningsprøve. Antall kursdeltakere pr. instruktør ligger mellom fire og åtte, avhengig av kurstype.

KONTAKT KURSAVDELINGEN
Leder kursavdelingen: Nora Øverås