Velkommen til kursavdelingen

SK Speed er tilknyttet NSF (Norges Svømmeforbund) og følger en opplæringsmodell som ligger under Norges Svømmeskole.

De som vet hvilket kurs de skal på klikker seg inn her.

Informasjon til førstegangspåmeldere og nyttig allmeninfo

Kursene går over ti uker ( med noen unntak ) , tid pr. gang avhenger av kurstype og antall ganger er fra 30 til 60 minutter. Pris ligger på 1550 kr for nybegynnerkursene og opp til 2950.- for videregående kurs. Medlemskontingent er 200 for barn og 250 for voksne  Denne kommer i tillegg og betales ved første kurspåmelding hvert kalenderår.

Våre neste kurs begynner opp i løpet av septemberl, fortløpende påmelding

Våre instruktører, mange av de tidligere svømmere, er og blir fortløpende kurset gjennom instruktørutdanningstilbudet fra NSF. Antall kursdeltakere pr instruktør ligger mellom fire og åtte , avhengig av kursgrad og nivå på kurset. Skal du melde på deg selv eller barnet ditt må du først registrere deg som bruker. Det gjør du her.

OBS! Alle kursdeltakere, uansett alder, skal registreres med
fødselsdato.

Inne på tryggivann.no finner du veiledninger og god informasjon om
kurstyper og grader. En oversikt over våre ledige kursplasser finner du her. Er du i tvil om hvilket nivå ditt barn skal meldes på her vi en liten veileder her, ellers er det bare å ringe eller sende oss en e-post.

VÅRE BAD

Nordtvet bad
Ett eldre bad som er godt vedlikeholdt med god tribuneplass og lyse
trivelige lokaler. Kursene går ofte i hallens ordinære åpningstid og vi
deler badet med andre brukergrupper. Foresatte, søsken og eller
kursdeltakere som ønsker det kan løse egen billett for å bade i
publikumstiden før eller etter kurset. Foresatte som ønsker å sitte inne i hallen og følge undervisningen fra tribunen betaler 10 kr i badets åpningstid Nordtvet bad ligger i Gårdsveien 4 rett ved Grorud samfunnshus .

Linderud bad  
Ett koselig bad 16  X 8 meter som ligger rett ved Linderud T-banestasjon. I kurstiden er vi eneste bruker. Hallen har dårlige faciliteter for publikum så vi har begrensninger på en foresatt pr
kursdeltaker og ikke søsken inne i selve svømmehallen. På Linderud er det ikke mulig å bade utover kurstiden. Adressen er Statsråd Mathiesensvei 25 0954 Oslo

KONTAKT KURSAVDELINGEN
Leder kursavdelingen: Katrine Holter,
Telefon: 41579475
E-post: kurs@sk-speed.no

Kursbilde

Lære å svømme!